Alex, la nova gamma d’envasos cosmecèutics que presenta rafesa

Alex la nueva gama de envases cosmecéuticos de Rafesa

El PET és un material molt usat en cosmètica i farmàcia, que entre altres propietats destaca per la seva qualitat de reciclabilitat. Aquesta aposta de Rafesa, empresa especialista en distribució de packaging per a perfumeria i cosmètica, ha sigut presentada com línia Alex.

La nova col·lecció, només disponible de venda a nivell nacional, que s’ha presentat aquesta tardor, està disponible en diferents capacitats (100, 200, 250 i 500ml( i tots ells en color ambre. Aquesta gamma està pensada per a diferents tipus de productes, tant cosmètics com envasos de farmàcia, i en especial els de cosmètica natural que requereixen d’envasos fabricats en color ambre per a protegir el producte de la llum, ja que solen ser productes fotosostenibles. El disseny dels envasos és compatible amb els diferents accessoris que comercialitza la firma, la rosca 24/410, entre ells taps, dosificadors i esprai.

Alex, el nom que se li ha atorgat a la nova col·lecció, ha seguit la línia dels últims productes que ha incorporat la firma de Badalona, en els que han destacat envasos i productes respectuosos amb el medi ambient. Amb aquesta aposta, Rafesa aconsegueix combinar la seva àmplia gamma d’accessoris cosmètics amb l’envàs farmacèutic, permetent així, desmarcar-lo del disseny convencional i situar-lo en innovacions del mercat, on premia l’envàs reciclable (productes naturals) donant pas dins de la cosmecèutica.

SUSCRÍBETE A NUESTRA

newsletter