Colors i seducció al packaging per a perfumeria

Colores y seducción en el packaging para perfumería

Aconseguir el packaging perfecte, que sigui atractiu i que convidi a la compra té una estreta relació amb el disseny i amb l’ús del color. Perfumeria i cosmètica també juguen un paper important a l’hora de conquistar als clients, amb dissenys únics, sorprenents i amb voluntat de seduir als consumidors.

A Rafesa, com especialistes en packaging per a perfumeria i cosmètica, som coneixedors de la importància dels dissenys dels envasos i, especialment, dels colors per a transmetre sensacions i sentiments. Colors que poden canviar el significat d’un envàs, des de l’elegància que transmet el color negre fins a l’energia del vermell, cada un amb un significat diferent i factor essencial en el missatge del packaging.

La dedicació de l’equip de Rafesa per a l’assessorament als seus clients, implica una major recerca de noves tècniques aplicades a la serigrafia com la quadricromia, permet obtenir dissenys totalment personalitzats pel client, en els que pot escollir més d’un color en un mateix disseny, amb efectes com la degradació i la inclusió de logotips. Amb aquest mètode el missatge i els valors que es volen transmetre es poden cuidar amb total detall. La investigació per aconseguir noves tècniques i, especialment la tècnica que apliquem a Rafesa, la quadricromia en serigrafia.