Envasos personalitzables per a fragàncies, la nova aposta de RAFESA per vincular perfums i marques

Rafesa envases personalizados

L’olor és un sentit que ajuda a vincular moments i objectes i, a la vegada, relacionar-los amb situacions de la vida. Rafesa, empresa de referència en distribució d’envasos de perfumeria, cosmètica i farmàcia, ha llançat al mercat una nova línia d’envasos de perfumes totalment personalitzables, convertint-les en un obsequi únic i identificatiu.

La nova línia de la distribuïdora espanyola de packaging permet fins i tot apostar per tirades curtes, a partir de 300 unitats. La nova col·lecció es dirigeix a petits establiments i empreses que busquin la fidelització de clients a través de la vinculació de l’olor amb la marca. Amb aquesta nova línia de producte s’aconsegueix arribar a un públic que fins ara no es podia permetre els obsequis a mida.

La personalització és un factor clau de la nova col·lecció. El client pot fer únic l’envàs, cuidant cada detall per aconseguir un producte exclusiu. Els flascons de vidre, disponibles en 50ml i 100ml, es poden complementar amb accessoris com la taponeria en surlyn, fusta o alumini.

Com experts del sector d’envasos per a perfumeria, a Rafesa assessoren els seus clients amb la finalitat de facilita’ls-hi la feina, ajudant-los en tot el procés, des de l’elecció de l’envàs, el disseny, la decoració i complements que es desitgin afegir, sent el termini d’entrega del producte d’aproximadament sis setmanes.

SUSCRÍBETE A NUESTRA

newsletter