+34 93 460 88 00 | info@rafesa.com

Rafesa amplia la gamma de collars d’alumini per a envasos de perfumeria

Collares-perfumería-Rafesa

Els collars d’alumini són un dels accessoris principals en els envasos de perfumeria i, juntament amb els acabats i diferents dissenys són una part important que permet diferenciar d’una o altra forma un envàs. Per això, Rafesa, especialista en distribució de packaging per a perfumeria, cosmètica i farmàcia, ha incorporat els nous collars negres brillants com estàndard en el seu catàleg d’accessoris.

L’alumini és el material per excel·lència a tota la col·lecció de collars de Rafesa, a causa d’aquest èxit i a l’alta demanda per part de les firmes de perfumeria, la companyia ha apostat per incorporar el collar negre brillant com estàndard a la seva col·lecció. El resultat als envasos és aconseguir un disseny més atrevit, a la vegada de donar un aire més arriscat.

Com a experts del sector de packaging de perfumeria, a Rafesa assessoren els seus clients amb la finalitat de facilitar-los el treball, proporcionant diferents opcions per a seguir amb els valors implantats per a cada marca i producte. Tota l’oferta de collars de la firma pot ser adaptada al disseny i diàmetre que el client desitgi, els professionals de Rafesa estudien cada cas concret i ofereixen una solució a mida.

La nova gamma de collars se suma a les àmplies opcions que la companyia ofereix per a envasos de perfumeria, com la personalització amb la quadricromia en serigrafia, els taps de fusta i els envasos innovadors i desenvolupats amb materials respectuosos amb el medi ambient.