Rafesa celebra els 35 anys

Rafesa cumple 35 años

El 28 de maig de 1982 es va constituir oficialment Rafesa, empresa especialitzada en distribució de packaging per a perfumeria i cosmètica, i va iniciar el seu camí dins del sector el 2 de juliol del mateix any. L’empresa de Badalona celebra aquest 2017 els seus 35 anys d’activitat en el millor moment de la companyia, amb un pla d’expansió internacional i la seva consolidació al mercat nacional.

Rafesa va néixer a Badalona de la mà de Rafael Escribano, que va buscar amb la creació de l’empresa l’oportunitat de distribuir packaging innovador en petites quantitats, una fórmula que fins al moment només estava disponible per a la venda en grans quantitats. Des dels seus inicis una de les clares apostes ha sigut la inclusió a la seva gamma de les últimes tendències del mercat per satisfer les necessitats dels seus clients. Un ventall de possibilitats que els ha permès situar-se com una de les referències a l’àmbit del packaging,

Assessorament i tracte personal són dos dels valors pels quals aposta fortament la firma, una característica diferencial que li permet ajudar a obtenir els envasos ideals per a tots els seus clients segons les necessitats de cada producte.

La segona generació de la família Escribano és l’encarregada de seguir amb els valors implantats des dels seus inicis. Anna Escribano, filla del fundador, ha mantingut el caràcter d’empresa familiar que va instaurar el seu pare des dels seus inicis, amb un tracte proper tant dins de la mateixa empresa entre directius i treballadors, com el tracte cap als proveïdors, clients i futurs clients.

El mètode Lean com a sistema d’organització

Amb voluntat de millorar contínuament i aconseguir la simplificació de les metodologies de treball, Rafesa ha adoptat la metodologia Lean per aportar el valor afegit al servei als clients. Aquest sistema ha permès a la firma obtenir alts nivells d’organització.

El ‘tunning’ arriba als envasos de perfumeria

Una de les innovacions que ha llançat aquest any és la nova tècnica que permet la personalització total dels envasos de perfumeria. Amb la quadricromia en serigrafia es pot personalitzar els envasos en la seva totalitat, ja que permet la inclusió de petites fotografies i també de dissenys exclusius.