Rafesa celebra el seu 35è aniversari i rendeix homenatge al seu fundador

Rafesa 35 aniversario

La innovació en el packaging, i la voluntat d’arribar a petits i mitjans productors de cosmètica i perfumeria van ser la principal motivació del Sr. Rafael Escribano en Fundar Rafesa fa 35 anys. Avui i tres una llarga trajectòria al sector, el Sr. Escribano, al costat de la seva família han rebut un merescut reconeixement a la seva trajectòria, en l’acte de celebració del 35 aniversari de la firma que es va celebrar al Palauet Abadal de Barcelona.

Rosa Ortiz i Daniel Sánchez, responsable de l’àrea administrativa i director comercial de la firma, respectivament, van fer el discurs inaugural de la jornada. Les paraules van rendir un petit homenatge a la família Escribano per tot l’esforç i treball constant en el sector, sense oblidar les anècdotes viscudes durant els 35 anys de trajectòria. A continuació es va donar pas al Sr. Josep González, president de PIMEC, que va dirigir unes paraules de felicitació al Sr. Escribano i a la seva filla Anna, per la valentia i l’esforç de poder celebrar el seu 35è aniversari. Tot seguit van tenir lloc dues ponències. La primera, a càrrec del Sr. Mario Rappanello, sobre el funcionament dels Mercats mundials, i posteriorment va agafar la paraula el Sr. Luca Lazzarini, que va donar una segona conferència sobre les raons per a l’optimisme.

El moment més emotiu va ser quan la Directora General, la Sra. Anna Escribano i filla del fundador, va dirigir unes paraules al seu pare per la seva implicació i constància en el treball al llarg de les més de tres dècades a la firma i va destacar l’oportunitat i l’aprenentatge que ha rebut del seu pare. Anna Escribano no va oblidar els treballadors de Rafesa pel seu esforç i involucració amb el projecte, ja que s’han convertit en un pilar fonamental de la firma.