Rafesa llença una nova línia d’envasos Ecofriendly per cosmètica

Rafesa lanza una nueva línea de envases Ecofriendly para cosmética

La sostenibilitat i el respecte pel medi ambient són dos conceptes molt presentes a l’hora de desenvolupar envasos per al sector cosmètic. Per això, Rafesa, empresa especialista en distribució de packaging per a perfumeria i cosmètica, ha llançat al mercat una nova línia ecofriendly, que té com a principal característica el fet de poder-se reciclar en la seva totalitat.

La nova gamma consta de diferents envasos amb diferents mesures, entre les que estaquen els envasos de 15ml i 50 ml i una ampolla de 30ml disponible en comptagotes i bomba dispensadora.

El PET dur, material amb el qual s’han desenvolupat els envasos, és 100% reciclable i a més, té una alta resistència, unes propietats que els converteix en els millors aliats del sector. Aquestes característiques s’afegeixen a la seva perfecte compatibilitat amb la majoria de components que s’utilitzen en la formulació dels productes cosmètics.

L’elegància és també una de les senyes d’identitat d’aquests envasos. A més, una altra dels avantatges d’aquest tipus d’envasos es troba en el seu pes, molt més lleuger que el vidre. El cost en el producte final es veu beneficiat per la seva menor fragilitat a l’hora de transportar-lo fins al destí final.

SUSCRÍBETE A NUESTRA

newsletter