Rafesa participarà amb l’exposició dels seus productes en la 3a edició del Beauty Innovation Day

Rafesa participará con la exposición de sus productos en la 3ª edición del Beauty Innovation Day

La innovació està molt present en el sector del packaging per a perfumeria i cosmètica, ja que les firmes busquen les últimes tendències del mercat per aplicar-les als seus productes. Per això, el Beauty Innovation Day s’ha convertit en una de les trobades entre productors finals, fabricants i distribuïdors del sector. La jornada, organitzada pel Beauty Cluster de Barcelona, se celebrarà el pròxim 23 de novembre a la Fira de Barcelona, i Rafesa, empresa especialista en distribució de packaging per a perfumeria i cosmètica, participarà amb una mostra del seu catàleg de productes.

La jornada tindrà lloc de 9h a 17h, i es desenvoluparan diferents xerrades protagonitzades per empreses del sector beauty. En aquesta edició de la cita, la firma de Badalona participarà amb un stand en el que exposarà els llançaments d’aquest any. Els protagonistes de Rafesa a la jornada seran la línia ecofriendly per a cosmètica i tota la gamma de perfumeria llançada el 2017, entre la que es troben els envasos de vidre en boca d’agrafar, els collars d’alumini i les bombes polvoritzadores, entre d’altres.

El Beauty Innovation Day és una jornada en la que l’objectiu principal és el networking per a conèixer productes finals, així com també les opcions de packaging. En aquesta ocasió, i per primera vegada, la firma de Badalona estarà present en aquesta trobada.

Èxit a Madrid a la fira Packaging Innovation

Una de les cites clau del sector a Espanya és el Packaging Innovation de Madrid, que es va celebrar a principis de novembre. L’esdeveniment, segons els responsables de la companyia, va ser un èxit i va servir a Rafesa per fer més d’un centenar de nous contactes.

 

 

SUSCRÍBETE A NUESTRA

newsletter