+34 93 460 88 00 | info@rafesa.com

RAFESA presentarà a Cosmetorium Barcelona les últimes novetats en envasos del sector cosmètic

Stand de Rafesa que presentarà a Cosmetorium Barcelona les novetats en envasos del sector cosmètic

Rafesa, empresa referent en la distribució d’envasos per als sectors de perfumeria, cosmètica i farmàcia, presentarà les últimes novetats de packaging del sector cosmètic a la fira Cosmetorium Barcelona. El saló se celebrarà els pròxims 28 i 29 de setembre al Palau de Congressos de la Ciutat Comtal (stand 21).

A la primera edició del saló que se celebra a Barcelona, Rafesa mostrarà davant del públic professional les últimes propostes d’envasos, marcades per la innovació dels materials i l’originalitat dels dissenys, a més d’aconseguir que els components del material dels envasos s’integrin amb els components cosmètics.

Amb seu a Badalona (Barcelona), Rafesa és una reconeguda firma de distribució d’envasos cosmètics tant al mercat nacional com a l’internacional amb més de 30 anys d’experiència. Per aconseguir els envasos ideals per a cada component cosmètic, Rafesa treballa mà a mà amb els fabricants més importants com Eurovetrocap, a més de comptar amb Huta Czechy, Verreries Brosse, Taesung Corp., entre d’altres.

Cosmetorium Barcelona, organitzat per la Sociedad Española de Químicos Cosméticos, se celebra després de l’èxit dels esdeveniments Formulating Cosmetics & Making Cosmetics que s’han organitzat a Itàlia i Anglaterra. L’objectiu és establir Espanya com un fòrum complert sobre formulació, fabricació i distribució de productes cosmètics, en el que es vol donar resposta a les necessitats professionals del sector.