Rafesa presentarà la gamma d’envasos ecosostenibles per a cosmètica a Cosmetorium Barcelona

Rafesa presentará la gama de envases ecosostenibles para cosmética en Cosmetorium Barcelona

La cosmètica natural i els envasos eco sostenibles són un dels productes més buscats i en creixement del sector beauty. Rafesa, empresa especialista en distribució de packaging per a perfumeria i cosmètica, presentarà les últimes novetats del mercat en la 2a edició de la fira Cosmetorium que se celebrarà el pròxim 3 i 4 d’octubre al Palau de Congressos de Barcelona (stand 14).

Els consumidors prefereixen cada vegada més l’ús de productes i materials que no siguin nocius pel medi ambient, i la cosmètica no és una excepció. Per això, la firma de Badalona ha apostat pels envasos eco sostenibles desenvolupats en PET dur, un material que compta amb una alta resistència i que és 100% reciclable, convertint-lo en un dels millors aliats del sector.

A més d’exposar la gamma d’envasos ecosostenibles, Rafesa també donarà a conèixer les diferents opcions de personalització dels envasos, amb la introducció de la nova tècnica de quadricromia en serigrafia per als envasos de perfumeria i cosmètica, que permet obtenir dissenys únics i totalment acords amb els gustos dels clients.

Barcelona acull per segona vegada una edició de la fira organitzada per la Societat Espanyola de Químics Cosmètics. Després de l’èxit de la primera edició que va comptar amb la participació de 75 expositors i més 1.400 visitants, amb l’objectiu de superar aquestes xifres i consolidar la fira a la ciutat.