Rafesa presentarà les seves últimes novetats al a fira Packaging Innovations de Madrid

Rafesa, empresa especialista en distribució de packaging per a perfumeria i cosmètica, estarà present per novè any consecutiu a la fira Packaging Innovations de Madrid (Stand d48). A l’esdeveniment de referència del packaging en l’àmbit nacional presentarà els últims productes afegits al catàleg aquest 2017.

A IFEMA – Feria de Madrid (Pavelló 9), la firma de Badalona presentarà, entre altres productes, la nova línia Ecofriendly, 100% reciclable i dirigida al mercat de la cosmètica. Una altra de les novetats que es destacarà, és la línia Alex, desenvolupada en PET reciclat i dirigida al sector de la cosmecèutica. També seran protagonistes els envasos per a perfumeria i els seus complements, entre els quals destaquen els collars desenvolupats en alumini en color negre brillant i els taps de fusta sostenible, dos complements per els envasos que han incorporat aquest any.

Rafesa, que celebra aquest any el seu 35è aniversari ha apostat des dels seus inicis per la incorporació de packaging innovador tant per a perfumeria, cosmètica i farmàcia, en els que ha destacat per materials i dissenys que han seguit les tendències del mercat.

La passada edició de Packaging Innovations del 2016 va comptar amb més d’11.500 professionals del sector, que van conèixer de primer mà les últimes novetats del sector del packaging. Cada edició de l’esdeveniment es converteix en una oportunitat per donar a conèixer els productes tant en l’àmbit nacional com internacional.