Rafesa, present al saló Packaging Innovations 2015

packaging-innovations

La nostra empresa va tornar a consolidar la seva ferma voluntat de seguir present a la primera línia del sector del packaging nacional amb la participació a l’última edició del prestigiós congrés Packaging Innovations, que va tenir lloc els passats 18 i 19 de novembre al recinte de la Feria de Madrid. Més de 300 empreses no van faltar a la cita per conèixer de primera mà la situació del sector i abordar-ne els principals reptes, a més de les principals tendències que marcaran el futur del consum en un mercat sempre en constant creixement.

Aquest saló, que els darrers anys ha esdevingut un punt de trobada i una autèntica referència per a tots els agents involucrats en la innovació de la cadena de subministrament, compta també amb una important presència internacional, atès que gairebé la meitat de les companyies que hi tenen representació provenen de l’estranger (Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia i la Xina, fonamentalment). Durant aquests dos dies, prop de 8.000 professionals van poder gaudir de les més de 100 ponències i taules rodones que s’hi van dur a terme, i en les quals van prendre part experts de tot el món amb l’objectiu de relatar, en primera persona, les seves experiències i casos d’èxit, a més de comptar amb nombroses demostracions en viu i tot tipus de maquinària en moviment en les 9 sales especialment dedicades que oferia la fira madrilenya.

Rafesa va aprofitar aquest magnífic escenari per presentar la nova gamma de productes de Taesung, una reconeguda firma coreana dedicada al disseny i la fabricació d’envasos per al sector de la cosmètica de luxe.

SUSCRÍBETE A NUESTRA

newsletter